2017. április 29., szombat

Hyperion kupa uszoverseny

Saci is es Boti is versenyeztek. Saci ferfiuszassal 1:20 koruli idot uszott, hatuszassal pedig 1:15 korul. Ezuttal lemaradt a medalokrol. Boti hatuszassal uszott 1:40 korul, de ugy, hogy nagyobbakkal uszott, o volt egyedul 2012es szuletesu. A medenceben a tobbiek 2011esek voltak. Elmeletileg kap majd egy medalt.


Az eredmények a többiekhez képest gyengék. De szeretném meggyőzni őket, hogy ne azt nézzék, hogy a többiek mennyire jók (több edzés stb) , hanem próbáljanak a saját idejüket nézni. Saci pld szereti a "rekordot", s most az lesz a cél, hogy rávegyük, hogy következő alkalommal jobb időt ússzon a mostaniaknál. Tuti meg tudja csinálni.

Mi örvendünk hogy úszik, de az a helyzet, hog yegyesek nagyon ráállnak egy sportra, s mind csak azt nyomatják. A tornászoknál is volt aki váltott, s vitte MINDEN NAP tornászni. Itt az úszóknál is van aki naponta edz. Nem azt mondom, hogy az rossz, csak szeretném ha több mindent kipróbálna. A Korcsolyánál is jobban tetszett a sí nekik, akkor miért erőltettem volna azt? Majd elválik mit szeret(nek). Lesz majd foci is és kosárlabda is. De profi sportolót nem akarok csinálni belőlük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése