2019. április 14., vasárnap

Nagyvárad. Fürkész.

Pénteken apa vitte megint Botit suliba.
Ott is maradt estig az osztálytársával / barátjával, így nem kellett 2 x 12 km-t városon keresztül megtegyek munkaidőben, s Botit behozzam melóba.
Nagy segítség.

Ezúttal nem aludt ott, mert szombaton reggel 9-kor edzés.

A csajok csütörtök este elmentek Váradra.
Igen ez a negyedik versenyhétvége volt (Segesvár, Kolozsvár, Szatmár, Várad után) s a következő hétvégén is lesz verseny, ezúttal Botinak, de nem kell messze menni szerencsére.

A csajok közben Váradon júl érezték magukat, van itt pár száz kép:

https://photos.app.goo.gl/VotGx94q5WYr9k3AA

Jártak az állatkertben, meg valami előadáson, találkoztak az unokatesómmal, ettek/ittak, kézimunkáztak meg minden. Az időjárás nem volt olyan jó, de azért megúszták kevés rossz idővel.

A verseny:
Volt vagy 3900 gyerek a Fürkész versenyen induláskor, ebből maradt meg az országos döntőre kb 50 gyerek.
A Saci korosztályában 16 gyerek versenyzett. Saci nem kapott díjat itt sem, s el volt keseredve, de nem szerepelt rosszul. A tollbamondás pontszáma második legjobb volt ("az országban", 27.5 pont, a legjobb pontszám 28 volt), s az amivel sokat vesztett, az egy képrejtvény volt, aminek a megfejtése "kánon" volt. Saci nem ismerte ezt a szót, soha nem hallotta, ezért lemaradt erről. Poén az, hogy eddig minden képrejtvényt megfejtett eddig mindegyik versenyen, s ha ezt is megfejtette volna akkor a tollbamondásos pontjai miatt bekerült volna a díjazottak közé. Nem baj Saci. Csak azért is ügyes voltál! Anya és apa büszkék rád!

Szombat este indultak vissza, s éjjel utaztak. Reggel 5 körül értek haza.

Nyugis vasárnap következett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése