2018. május 19., szombat

Gyerek maraton

Futóverseny szar időben. 
https://photos.app.goo.gl/P3fHFUwVKeksL5Kv1

A tavaly csak Saci futott, Boti is megígérte az idén, hogy szaladni fog a versenyen. Feliratkoztunk rá már vagy 1 hónapja.

A verseny napjára szar idő ígérkezett, apa elment a versenyfelszerelésért amiben benne van a póló, a versenyző száma és egy csomó ajándék. A délelőtti időjárás tényleg rossz volt megvert egy kicsit az eső míg hazahoztam ezeket, de reménykedtünk hogy délutánra egy kicsit jobb lesz 

Mikor menni kellett, akkor nem volt még mindig az időjárás a legjobb, még mindig szemerkélt az eső, ezzel pedig még komplikáltabb lett a gyerekek mellett maradás mert minden szülő egy két ernyővel jöttment, alig lehetett kapni meg a gyerekeket. Aggódott is Boti egy kicsit de mikor látta hogy Saci jól meg tudott kapni minket a verseny után, akkor kicsit megnyugodott. Beszélgettek a gyerekekkel és minden. Lehet tavaly is az volt a baja, attól félt hogy verseny után nem kapjuk meg a gyerekünket többi gyerek között.

Saci versenye egy rövid kör volt, megkerülték a kis templomot visszajöttek nagyon hamar le is járt. Eredetileg Saci azon is gondolkozott hogy megpróbál gyorsan szaladni, hátha az érmesekhez közel tudna egy kerülni de úgy látszik hogy keményebb volt az ellenfél felhozatal. Egyik kislány például, aki nyert az nagyon nagyon gyorsan futott, valószínűleg nem az első versenye volt. Mindenesetre megkapta a részvételért járó érmet és örvendett annyira neki hogy nem hiszem hogy nagyon hiányzott neki az első második vagy harmadik hely és főleg a belefektetett munka.

Boti  versenye egy kicsit furcsán sikerült mert a szervezők megpróbálták kicsit hátrébb tenni őket  azért hogy onnan induljanak ahol van az a kapu. Nem tudom mit számított az az egy két méter, viszont ez lett a veszte Boti versenyének. Ugyanis az ahogy hátrébb terelték őket a hátsók azt hitték hogy hirtelen indul a verseny másik fele, és elkezdett a sok gyerek futni rossz irányba. Ez könnyen elromlott mert ott kevés szervező volt mögöttük, legtöbb szervező mind előttük volt. Na ezt megnyitott egy olyan láncreakciót hogy minden fiú a hat-nyolcéves kategóriából elkezdett szaladni rossz irányba. Nem tudták leállitani őket már, végig futták az egészet. Ez viszont a szervezőknek nem tűnt olyan helyzetnek hogy érmet is adjanak érte úgyhogy újból elindították az egészet a jó irányba. Felmentek a fekete templom fele, úgyhogy valószínűleg hosszabb távon futtak mint a lányok. Az első kör után nem a legjobb ötlet volt mert nagyon nagyon ki fáradva értek célba. A képen Botinak az arcán lehet is látni, olyan mintha sírna de az azért van mert fáj a torka már nem bírja a futást. Mindenesetre sikerült végig csinálni ezt is még ha kicsit túlságosan is érdekes lett. Megkapta az első futó érmét.

Cserébe elvittük egyet a McDonald's-ba, vettünk nekik egy játékot játékot tartalmazó menüt jutalmul. Gyenge idő volt, úgyhogy nem csináltunk többet semmit. Irány haza.

Speechtexter 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése