2018. április 25., szerda

Nyári tábor 2018


Angol nyári tábor, kosárlabda nyári tábor.

Saci fel van iratkozva az angolra. Sokáig gondolkoztam azon, hogy Botival is el lehetne kezdeni. De volt 1-2 gond ezzel. Keresgéltem a táborokat de nem igazán kaptam. Vagy a korosztály miatt (Boti még elég kicsi) vagy az időpont miatt. Eleinte úgy képzeltem el, hogy egyszerre mennének.

Aztán volt még egy gondom. Ha kaptam volna egy halásztábort vagy akármit valahol, ahol nem ismer senkit, lehet nem tudtam volna meggyőzni arról hogy elmenjen.

Aztán jött a tegnapi kosárlaba edzés, kapott egy ilyen lapot, s menni akar. Szóval a dátum az nem "maga a tökély", mert nem ugyanazon a héten van a 2, de ha menni akar az egy jó dolog. Egyelőre még nem iratkoztunk fel, de jó esély van arra hogy megy. Lehet hogy lesz ismerős gyerek is, lehet hogy nem, egyelőre nem tudni.

Mivel nem passzol a 2, ezért mindketten 1-1 hetet tesó nélkül lesznek. Azt hiszem ilyen sem volt még eddig :) Azon a héten majd elválik mi lesz a "másikkal". Vagy nagyszülők, vagy anyával ovi/suli. Majd ők eldöntik. (Vagy nagyiék, ha nem kell nekik unoka :D )

Pár kép Csernáton

Nyári tábor 2018
Tabără de vară 2018

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése