2017. május 8., hétfő

Hétvége. Bicaj, mászkálás, futás

Hétvégére rossz idő volt kilátásban, ágyhogy nem terveztünk semmi nagyot. Amúgy is anyának sok volt a "házija". Szerencsés meló a tanügy ...

Szombat:
Reggel arra ébredtünk, hogy elég csend van. Kiderült, hogy felkeltek, vécéztek, becsukták a gyerekszoba ajtaját, átöltöztek, és ... most jöhet a dobpergés ... Saci nekiállt házi feladatot oldani, Botit is beavatva. minden kérdést tudott, de Botitól kérdezte a válaszokat, s ha Boti tudta, akkor a füzetbe adta neki a piros pontokat. Közben mi (nagyok) aludtunk még egyet. Mindez reggeli előtt. Pofám leszakadt.

Aztán délelőtt elmentünk egyet a gyerekekkel hármasban a Hutchinson parkba, picit belefeküdni a homokba, nosztalgiából.

Délután bicajozni mentünk, nem túl messze tőlünk a "placcra". Mind a ketten bicajoznak 2 keréken, jól, de saci még picit bizonytalan az indulásnál megállásnál, gyakoroltunk. Aztán beszéltünk picit a futóversenyről is, ami jön (május 20), s meggyőztük őket fussanak egy kört a placcon, hogy "szokják". Arra tippeltem, hogy egy kör 500 méter lehet, (annyi lesz a verseny is) de úgy néz ki, hogy csak vagy 300 méter lehet egy kör.

Külön futtak, hogy ne legyen kötekedés, és nem mondtuk meg az eredményt sem nekik, ne legyen konfliktus.
1:51 Saci
1:42 Boti

Képek: https://goo.gl/photos/xggwdTNSzyUS8z7x9

Vasárnap:
A beígért rossz idő elmaradt, elmentünk egyet az Aventura parkba, mászkálni. Egyre könnyebben csinálják, azonban kinövik a gyerekpályákat (sajna nem egyszerre - konfliktus). Másoknak nem ment olyan könnyen. Volt olyan gyerek aki odafent sírt, le kellett szedje egy alkalmazott, és volt olyan kislány is, aki nagyon gyengén teljesített, feltartva ezzel 10-12 gyereket ("sínen" vannak a gyerekek, nem lehet előzni)

Képek: https://goo.gl/photos/dJrwPQTr4qhkJBe37

Este megint futtak egyet, ezúttal gyengébb időket hoztak össze mint első nap.
1:58 Saci
1:48 Boti