2017. április 6., csütörtök

Boti és a koránkelés

Saci már tudja mi az a koránkelés, mivel hamarabb mennek, hamarabb is kelnek. Már mondogatja, hogy jonn lenne aludni mint suliba menni,

Botival más a helyzet, aluhatna nem mind fel akar kelni a csajokkal, enne velük egyszerre.
Meg is haragudt párszor, mikor anya nem költötte fel. Eleinte mgától ébredt, s a szemét ki sem nyitotta, már állt neki kikászálódni az ágyból. Mostanában anya tudja mit csináljon, hogy ne ébredjen meg, de panaszkodik, hogy fel akar kelni és enni.

Nem volt világos, hogy a csajokkal szeret lenni, vagy enni szeret egy előreggelit az ovi előtt, mert ott is kapnak enni.

Volt egy kis párbeszéd erről, s úgy néz ki, hogy az helyzet, hogy nem bírja a tojáskrémes ovis reggelit. Ha az oviban az van reggel, nem szereti eléggé, s nem eszik (eleget) gondolom. Ha viszont otthon eszik, akkor nincs gond, mert ha jó kaja van eszik még, ha tojáskrém van akkor kihagyja.

Szóval megbeszéltük vele, s úgy néz ki, hogy megnézzük az oviban a kiplakátolt heti menüt, s amikor látjuk, hogy tojáskrém van, akkor eszik a csajokkal, ha nincs tojáskrém, akkor meg hagyja anya aludni reggel, hogy nőjön mert alacsony :D

Nem volt 100%-os a beleegyezés, de úgy néz ki, hogy ez lesz a program ezután.