2016. augusztus 7., vasárnap

Aventura Parc


Nem voltunk még ilyen helyen, de gondoltuk ideje kipróbálni. Menet azt mondtuk, hogy csak megnézzük túl sokan vannak-e. Nagyon sokan voltak, de a gyerekek pályáinál nem volt vészes. 4 nekik való pálya is van.

A képeknél látszik megint egy Boti-krízis. Az elején nem akart menni, de aztán látta Sacit, s nekivágott Boti is. Vigyorogva.

Az utolsó képen pedig látszik ahogy "leesett". Ahogyan meg van oldva, tulajdonképpen nem lehet leesni. Egy pici nyári zápor miatt csúszós lett a fa, s lepottyant. Szerencsére ott voltam mellette, s sikerült nagyon gyorsan meg is nyugtassam. ("Nocsak, lógsz ott a fán mint egy alma") Azután amíg jött a profi segítség, addig csináltam a képet is.

Végeredmény: Saci mind a 4 pályán végigment 2x (3 órára volt jegyünk) s még maradt időnk úgy is, hogy közben az eső miatt vártunk is. Boti is végigment mind a 4 lila pályán (4-8 éveseknek vannak ezek kialakítva) és elölről is kezdte Sacival, de másodikszor csak 2n ment végig. Elunta vagy elfáradt.

Mindenesetre, első alkalomnak nagyon jó volt. Tetszett nekik. Vettünk 8 lejért mászó kesztyűt is, az is nagyon tetszett, Boti nem akarta lehúzni sem, azt hittük abba fog aludni.