2016. július 2., szombat

Indiai lagzi

Délben indultunk, egy nagyon elegáns szállodában volt a csajok száriba öltöztetése. Nagyon idő igényes művészet, mert a szoknya és a felső az csak alap. A végén jön egy 5 méteres anyag ami fel van tekerve a csajokra. Hogy úgy álljon ahogy kell, millió biztosító tű megy bele.
Volt ott egy kis kaja is, room service. Életemben olyan finom szendvicset nem ettem. Volt szalmapityu is meg ilyenek.
Onnan indult a csapat a lagziba. 2 csoportra osztva. Az új hely a Repulse Bay Veranda volt, az is egy nagyon szép étteremmel, s egy szép udvarral ahol a szertartás volt.
Kicsit késve indult a dolog, és eléggé elhúzódott, de érdekes volt. Szokatlan események, fura nyelv (apu szanszkrit szöveget hablatyolt a színpadon), érdekes ruhák, sok sok különböző ember, Kambodzsából, Amerikából, Európa több részéről, és persze soksok indiai vendég.
A nap lement, már nem volt olyan meleg, e azért kemény volt a dolog, főleg a szári miatt a csajoknak és a menyasszonynak. Át is öltözött utána.
Az eszem iszom légkondicionált teremben volt, olyan ételekkel hogy egyik másikról azt sem tudtuk hogy mi az. Végig próbáltunk majdnem mindent, kagyló, szusi, indiai, grillezett bárány comb, ravioli, akármi is volt. A gyerekek vajas kenyérrel beérték. Nagyon óvatosan megkostoltak ezt azt, de nem sok mindent. A csoki szökőkútat is kipróbáltuk. Eperrel és marshmallow-val.
Kaja után lett egy jó kis dinom dánom. Nagyon jó hangulat volt, táncolt a fiatalabbja rendesen. A menyasszonyt pedig egy numa numa dallal is meglepték. Román zene basszus. Apuval táncoltak pedig fájt a háta is.
Shrey hozott haza, éjjel 2 körül feküdtek le a gyerekek is.