2016. július 14., csütörtök

Disneyland

Halogattuk, legfőképpen az időjárási viszonyok miatt. Aztán ma, egye fene. Zuhogott mikor elindultunk.
Nem egy olcsó mulatság, de kicsi gyerekekkel van értelme. Nagyobbakkal talán nem annyira.
A legjobban a lövöldözős játék tetszett, de voltak még érdekesebb dolgok.
A végén a felvonulás az ... megáll az eszem.
Lejártuk a lábunkat mentünk vagy 10 kilométert, voltak helyek ahova nem álltunk sorba.  Miért nem? Vagy azért mert Boti kicsi volt hozza, vagy azért mert 50 percet kellett várni hogy bejuss, vagy ilyenek.
Ez volt a legrosszabb az egészben. Sorbaállni. Nem tudom ezt hogy lehetne javítani, nem tudom máshol hogyan csinálják de ez itt rossz volt. Párizsban ha jól értem 10szer ekkora a Disneyland.
Egyébként nagyon profisan meg van szervezve, külön metróvonaluk van, jegyvásárlás, biztonsági csomagellenőrzés, az emberek terelgetése optimizálva, hajók szekerek meg minden úgy van megoldva hogy a kiszálló és beszálló emberek ne akadályozzák egymást. Igazi iparosított szórakozás.
Az  időjárás az megint egy mínusz, de ezzel az itteniek nincs mit kezdjenek. Ez a nagy pára olyan mintha dzsungelben lennél. Elképzelésem sincs arról hogyan lehet ezt megszokni. Láttunk szülőket akik a gyerek pólója alá törölközőt tettek, s mikor mentek be a melegből a nagyon hideg légkondicionált terembe, akkor azt kivette. Gondolom a terv az volt, hogy kiveszi az izzadságot, s marad a gyerek egy száraz pólóban. Nem tudom mennyire működik ez is...

Ezt a neten kaptam:
A felvonulas, szinekkel, hangokkal