2016. június 30., csütörtök

Mehndi Sangeet

A címet majd javítom ha nem jól írtam.
A tegnap esti henna kézfestésnek ma volt a folytatás. Ma is festettek kezett a csajoknak. Raj nem jött csak később. Addig is kaja, zene, hangulat. Kajából volt vagy 20 féle, nagyon sok különleges érdekes kaja. Egyik másik olyan csípős, hogy csak na. Egyik másik nagyon finom. Az volt a jó, hogy büfé stílus volt, mindenből tettem kicsit a tányérra, utána meg egy másik tányérral lehetett még egyszer fordulni. Kulináris kirándulás. Persze a gyerekek a válogattak megint, főleg Boti. Mindenesetre kaptak olyant is ami egyszerű volt s ettek belőle.
12-1 fele mentünk oda, nagyon nagy volt a hőség. A páratartalom rendesen érződik errefele. Onnan meg mikor bemész, akkor a légkondicionálás olyan mint egy hideg zuhany.
A gyerekek jól elvoltak, de néha meg kellett őket kicsit noszogatni ezzel azzal pld fagyi. Boti megunta egyszer kétszer, ment volna egyebet csinálni de aztán sikerült lebeszélni. Estére annyira elfáradt, hogy nem tudott beszélni. Komoly. Mackónak azt mondta mathkó.
Jöttek a fiúk, Raj és a haverok, rre pedig speciális fogadás volt szervezve. Virág csokrokat (mű) akasztottunk a nyakukba. Erika a nőknek, apu a pasiknak (néha elnézte s nőknek is) s én is a srácoknak. Aztán taps meg zene, s vonultak a vendégekhez, Katához aki egy rongy mögött volt elbujva. Aztán vonultak táncolni. Még Sacit is rá tudtuk venni hogy táncoljon.
Volt egy kis műsor két táncossal akik kínaiaknak tűntek, de indiai táncot mutattak be.
Utána a csajok meglepi táncos műsort produkáltak, amiről nem tudott senki semmit, meglepetés volt. Lett egy kis jó hangulat, mindenki odament táncolni. Fura volt nézni, hogy éneklik együtt a éneket, mi pedig nem érettünk semmit belőle :-) Apu is táncolt. Mi is. Boti nem.
Ezután már csak evés ivás volt, aztán szép lassan 10 fele vége lett a bulinak.