2016. május 14., szombat

Robi kollega lagzija

Lagzi.
Saci már egy hete készül, hogy vegyen szép ruhát.
Szombati nap, közel a városhoz, nagyon szép helyen.
Egy falu szélén, úgy elhelyezve, hogy nem látsz más házat, csak a hotelt, meg az udvart. Patakból elcsaltak picit, bevezették az udvarra, gátat csináltak a mellékágon, pisztrang él a vízben, hidak meg minden, szépen el van tervezve. A terem alja üveg, láthatod a halakat a lábad alatt, azt mondják este is, mert olyankor megvilágítják azoknál a padlóablakoknál a vizet.

12 körül mentünk oda, kevés kollega volt aki eljött megnézni a vallásos ceremóniát, ami ugyanott volt az udvaron. Aztán jöttek a többiek is, pezsgővel bevonultunk.
120 ember volt kábé, fényképeződés, buli, (élő) zene, tánc, tiszta jó volt.
A miénkek nem voltak nagyon hasraesve, nekik még mindig jobb egy játszótér mint a buli. Szerencsére itt játszótér is volt. Melegebb időben úszni is lehet, most a medencében kevés víz volt és valamennyi béka.
Boti már 3 körül elkezdte, hogy menjünk haza, nem is nagyon evett, mert elég válogatós, szerencsére voltak ilyen sós izék az asztalon, abból szedegetett. Mindezt azután, hogy a pap beszéde alatt jöttek az "éhes vagyok" kommentárok mindkettejüktől.

A kaja (klikk) finom volt, de nem ettünk mindent, mert ugye korábban eljöttünk. Előételt es halat ettünk csak, kimaradt a puliszka/töltelékes, és a sült.

A vőlegény adott képeket (klikk), a miénkek csak ilyenek lettek.