2016. április 23., szombat

Szombat

Semmi nagy program nem volt. Délelőtt gondolkoztunk a Szentgyörgy napokon, de aztán nem mentünk el. Azt hittük van valami a központban is, de nem volt semmi, mikor odaértünk, csak egy sportverseny (szaladás).

Adtak a gyerekeknek lufit 2 helyen is, az azt jelentette, hogy lett nekünk 4. Amíg a játszótéren voltunk a szülészet mellett, azon járt az eszem, hogyan lehetne megszabadulni a lufiktól, hogy ne jussanak haza megint kacatnak. Van otthon még egy zsák lufi. Aztán jött az ötlet. Minden kisgyereknek elajándékozott lufiért kapnak 5 extra perc játékidőt a táblagépen. Na megvolt a motiváció, csak úgy keresték a kicsi gyerekeket. Sikerült eladni őket. A legjobban az tetszett, hogy Saci mikor örvend és zavarban van, néha két lábon ugrál. "Aranyos". Majd a következő posztban meg lehet nézni filmen is, más alkalombol.

Aztán ezután elmentünk egyet enni, egy Brassóban levő kajáldába a Poiana-n keresztül ... (ne is kérdezd), Meglátogattunk egy kajáldát, amelyiknek Brassó szinten a legjobb a jegye a Tripadvisor-on. Szép hely, a kaja jó volt, de lehet túl nagyon voltak az elvárásaink.