2015. szeptember 11., péntek

Ildi mama

Itt volt nálunk Ildi mama 2 hétig. Anya kellett kezdje a munkát, de a kölkök még nem (sulit / ovit).
Sok jó időt kifogtunk, nem volt gond, a gyerkőcök pedig voltak jók is, rosszak is. Teljesen másképp viselkednek a szülők nélkül. Kaptak dícséretet is, szidást is.
Most picit elromlott az időjárás, lehet nekifogni oviba / suliba menni.

Köszönjük mama a segítséget!

Hétfőn Boti le lesz passzolva oviba, anya megy iskolai megnyitóra a saját osztályával, apa pedig megnézi a Saci évnyitóját.
A dolog jelenleg úgy néz ki, hogy együtt mennek a csajok suliba, a pasik pedig oviba. (apa nem marad ott :P) Saci hamarabb végez majd anyánál, de valami lesz majd vele amíg haza kell jönni, a logisztika ennél egyszerűbben nem nagyon volt megoldható. Picit alakul a napi program majd, néha nehezebb lesz, néha könnyebb.

Sacinak a déli alvás sem volna rossz ha összejönne, megpróbáljuk valahogy ezt nyújtani ameddig tudjuk, de egyre nehezebben megy ez is. Tud aludni, de nem akar, s ha nem vesszük komolyan a dolgot, akkor megeshet az is hogy csendben van de nem alszik. Volt már ilyen. De mivel mindenhol az alvás előnyeit ecsetelik, ezért még próbálgatjuk.

Szóval még egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy "Kelj, fel, egyél, öltözz, s menj. Ne felejtsd el az ajtót bezárni."