2013. augusztus 5., hétfő

Kata pakol

Tegnap hozták mamáék a vendéget Udvarhelyről.
Ma elvittem Bukarestbe a repülőtérre.

Tegnap este sétáltunk egyet a központban, Kata csinált 1-2 családi képet, amiből nekünk nem sok volt ... mert általában én fényképezek. Vásárolt, fagyiztunk, meg ilyenek. Közben poénkodásnak ment a "Saci jössz-e Hong Kong-ba velem?" Kata részéről, de ez, mint utóbb kiderült, nem volt túl jó ötlet. Nem emlékszem hogy rögtön az elejétől ráharapott volna, de amikor az ottani Disney parkot is megreklámozta Kata az "igazi Hófehérkével" akkor már ment volna úgy nézett ki, nagyon szívesen.

Ma pedig még mindig abban a hitben volt, hogy megy Katával, s rendesen megható volt ahogy egy kis ajándék zacskóval ment körbe a házban, egy szál bugyiban, "pakolt".
"Ezt a varázspálcát elvisszük, hogy tudjam megmutatni Raj-mackónak. Jó?"
Aztán fordult még egyet, kapott még valamit:
"Ebből kettő van, egyiket itthon hagyjuk Botinak, s a másikat visszük Hong Kong-ba. Jó?"

Nem játszunk többet az ilyennel valószínűleg, mert nagyon nehéz volt ezek után elmagyarázni, hogy miért nem megy. Mindenféle indokot próbáltunk kitalálni, amivel ő a kis 3 éves fejecskéjével megérti, hogy nem mehet. Sírt. Nagyon. Jobban mint mama. :)

Picit jobb hangulatú volt Boti hozzáállása a csomagoláshoz: odament Katához, s volt ott egy zacskó. Nem tudta mi van benne. Rálépett, vigyorogva, s nézte, hogy Kata rászól-e. Nem szólt rá, mert csak valami kábelek voltak a zacskóban. Rálépett mégegyszer, vigyorogva, s megint nézte, hogy Kata rászól-e. Aztán megint nem szólt rá, erre csak úgy tartotta a lábát felette ... s vigyorgott ... Szóval nem lesz Botiból sem unalmas gyerek :D

Boti viszont nem sírt sokat Kata után. Kicsi még ahhoz ... Talán majd jövőre :)

S aztán Katával kocsikáztunk egy nagyot, kifogtunk egy jó nagy dugót is a hegyek között, de szerencsére idejében elindultunk volt. Ettünk bukiban lazacot, oszt elrepült a tesó.

Közben Erika hívott, úgy néz ki jó esélye van, hogy tobbet ne kelljen titularizálós vizsgát tegyen, mert most jó jegyet kapott, s elsőnek választhat. Gratula, s haddlám mi lesz pénteken?

Hú de drága volt a sasesc szalámi :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése