2013. július 7., vasárnap

Aranyhomok - harmadik nap

Úgy néz ki ez már stabilizálódó program. Ebédnél Boti eszik 2-3 félét, majd belelalszik, és feljön lefeküdni apával. Közben Saci nem kér 25 féle kajából, mert neki torta meg fagyi kellene. Aztán valamit mégis szedeget, de tuti nem eleget. Boti ha alszik akkor Erika legalább nyugodtabban tud enni.
Délelőtt homokoztunk megint. Felfújtuk a medencét, jól elvoltak benne. (ne nyald a sósvizet, ne tegyél homokot a vízbe, ne vedd el tőle, stb) Botinak nem erőltettük a hullámzó, szúrós (szélében kagylók vannak), hideg vizet. Nem is hiányzott neki. Saci volt benn vagy 3-4-szer is, szereti, de még jobban ha fogja a kezét valaki. Amúgy az úszógumi dolog megoldódott. Lekerült a nyakunkból szerencsére. Ha nem nem is bírnánk mondjuk. Ezt kihasználjuk majd otthon is ezentúl.
El akarjuk kezdeni vele mégis az úszóleckéket valahogy otthon majd.
A melegvizes benti locsi még nyugisabb. Mindenki égeti magát a déli napon itt meg nincs senki. Mi is épp csak félórát órácskát vagyunk hogy teljen oda az idő az ebédet kezdjék el osztani.
Boti ma megevett egy tányér húslevest húsostól, utána meg krumplifasírt. A gyümölcsjoghurtba aludt bele.
Saci sok kérleléssel megevett valamennyi ugyanolyan levest, húst gondosan kikerülve. Utána éppen a csirkehusit próbálgatta kukoricával.
Ma vasárnap van? Nem láttunk egy templomot sem a közelben.
Délutáni program is jó lett. Kezdnek belerázódni. Erika soppingolt, mi hárman durmoltunk egyet. Boti keveset aludt picit, vacsorára ki volt ütve.
Fogjuk a Russian Music Box - ot! Na de nem igazán nézünk TVt errefele. :-)
Fürödtünk egyet a kinti medencében utána egyet a bentiben is. Érdekes hogy ennyi locsi után a testünk nem oldódik fe vagy valami. Az aprónép viszont nagyon bírja ...
Vacsora jól sikerült. (Leszámítva Boti ordítását mikor átkerült normál székből babaetető székbe. Nem is bámultak csak vagy 50en :-D) Kajával eltereltük a figyelmét ...
Boti csirkét és halat evett rizzsel, leöntötte grapefruit löttyel, majd bekalányolt kis eper-barack kompótot.
Saci jól evett ezúttal. Kábé ugyanazt mint Boti, de a gyümölcs helyett fagyi volt a jutalma. S vizet iszik nagyjából mindig ...
Esti tánc is volt. Saci nagyon bírja az ilyensmit. Képes kiszállni a vízből is ha táncolni lehet. A szálloda animátorokkal csinált programja ment addig míg Boti bírta. Most alszik mindenki.
Én miért nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése