2012. szeptember 21., péntek

Köhög

Ma egyedül mentem oviba, gondoltam szólok ovónéninek, hogy Saci nem megy, mert viszem dokihoz. Érdekesmód ma nem volt ott az ovónő. Nem tudom miért, de ma valami idősebb nén ihelyetesítette. Dada mondta, hogy nem lehet tudni hétfőn lesz-e.

Evés, futás dokihoz.
Doktornéni megmérte. Rossz a mérlege, alig ment 12 fölé, ruhástól!.
Nálunk 14-eket mutat már régóta ...
Nem akarta megmutatni a torkát. Szégyenlős, vagy félt, nem tudom. Bújt oda hozzám. Már már úgy nézett ki, hogy a doktornénivel valahogy megfogjuk és orrbefogás + pálcikás torokbanyúlál lesz. De aztán sikerült valahogy összehozni. Ezt még kell gyakoroljuk.

Nagyon szárazon köhög, és elég sokat, doktornéni írt valami szirupot, 1-2 nap alatt ha nem segit, van valami antibiotikumunk, azzal be kell erősíteni.

Nagyon rossz kezd lenni megint az elalvás. Az este olyan cirkusz volt nálunk, hogy ritkaság. Hónapok óta egyedül elaludt, és most sír meg minden. Mond mindenfélét, úgyhogy azt sem tudjuk mi a baja. (pisilne, tojna, "elzsibbadt a lába", fáj a lába, fáj a hasa, "el vagyok fáradva" satöbbi...) Eléggé úgy néz ki, hogy megint rá kell szokjunk arra, hogy valaki odabújuk melléje amíg elalszik. Valószínűleg az ovi-hoz van köze ennek a dolognak. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése