2011. szeptember 6., kedd

"Pofátlan" ? :D

Mikor vesszük a tejet, van egy bácsi (Géza bácsi) aki a tejes mellett a sajtot árulja, oda szokott jönni Saci-hoz, és ad neki egy falás friss sajtocskát. Ordával is próbálkozott, de attól Saci olyan képet vágott, hogy azóta nem kínálgatják azzal. :D

 Múlt héten anyuval voltak vásárolni, ugyanott a piacon, és egy másik üzletben nézelődtek éppen, amikor Saci meglátta a túloldalon a bácsiékat. Hiszti, hiszti, hiszti, aztán még egy kis hiszti, be kellett menni elkérni az ingyen-sajtadagot. :D Nagyon tetszett az eladóknak. Azóta is mind azt halljuk :)

 Szombaton meg apuval is volt egy hasonló eset. Tejet megvettük, de Géza bácsi nem vette észre hogy mi is ott vagyunk. Saci pedig hangos "ö! ö! ö! ö!"-vel jelezte, hogy kéri a jussát. Sikerült neki ezúttal is kiharcolni a napi sajtadagot.

 Más: Tegnap nem hagyta hogy anyu segítsen lemenni a 4edik emeletről. Egyedül ment le a földszintig. Ezek szerint most még egy kis idő, és akkor meglesz az egyedül lépcsőzés. A baj csak az hogy segítséggel is 3-4x annyi időbe kerül mint felvinni vagy levinni ölben. :D Mindenesetre legalább nem kell emelni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése